Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

https://www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

https://www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

https://www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

https://www.smk.nl/contact/

Frits van Wesemael ‘Founding Father SMK’

Gepubliceerd op: 3 juni 2015

Tijdens een samenzijn van alle Colleges van Deskundigen is Frits van Wesemael, 25 jaar betrokken bij SMK, benoemd tot ‘Founding Father’.
Na de oprichting in 1992 werd Frits aangesteld als voorzitter van de Raad van Toezicht van SMK. In 2003 werd hij voorzitter van de Colleges van Deskundigen non-food, agro/food en Groen Label Kas en in 2008 ook van het College van Deskundigen Maatlat Duurzame Veehouderij en Aquacultuur. Na 2014 bleef hij aan als voorzitter van het College van Deskundigen non-food.

Frits is opgevolgd door Marjolein Demmers, directeur Corporate Responsibility bij Royal HaskoningDHV, en lid van de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli)

Afscheid Regien van de Sijp; komst Gijs Dröge

Ook werd in het bijzijn van alle Colleges van Deskundigen, de commissie TPAC, de Raad van Toezicht en SMK afscheid genomen van directeur/bestuurder Regien van der Sijp en werd haar opvolger Gijs Dröge verwelkomd. Een interview met Regien, waarin zij terugblikt op die periode, leest u hier. Ook Gijs gaf een interview, waarin hij terugkijkt op de kennismakingsperiode van de afgelopen twee maanden en vertelt over zijn ambitie.