Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

  www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

  www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

  www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

  www.smk.nl/contact/

Werken bij SMK

Op zoek naar een functie die écht bijdraagt aan het verduurzamen van producten en bedrijfsvoering? Dan is werken bij SMK wat voor jou. Samen met ruim 20 collega’s lever je een bijdrage aan verduurzaming door middel van onze keurmerken en programma’s. 

Goed dat je er bent!

Bij SMK willen we dat iedere medewerker zich thuis voelt, en streven we naar een diverse samenstelling van de teams. We nodigen iedere professional uit te solliciteren die zich aangesproken voelt door de functie en het profiel. Ook als je niet volledig voldoet aan de eisen, maar je wel wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit! We kijken naar wat jij als mens kan bijdragen aan de functie en de organisatie, en streven er met jou naar dat jij helemaal tot je recht komt bij ons.

Er zijn op dit moment 2 vacatures

Lid, College van Deskundigen Plantaardig

Het College van Deskundigen Plantaardig van SMK is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het actueel houden van de criteria uit de certificatieschema’s voor de plantaardige producten. Het College stelt de objectieve criteria vast voor duurzamere productie en bedrijfsvoering. Het College werkt aan verschillende keurmerken en certificaten: On the way to PlanetProof, Barometer Duurzame Bloemist, Groen Label Kas en Barometer Duurzaam Terreinbeheer. Bent u de nieuwe vertegenwoordiger vanuit de Retail en foodservice?

 

Lid, College van Deskundigen Plantaardig

Lid, College van Deskundigen Dierlijk

Het College van Deskundigen Dierlijk van SMK is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het actueel houden van de criteria uit de certificatieschema’s voor de dierlijke producten. Het College stelt de objectieve criteria vast voor duurzamere productie en bedrijfsvoering. Het College werkt aan verschillende keurmerken en certificaten: On the way to PlanetProof, Maatlat Duurzame Veehouderij en Maatlat Schoon Erf. Bent u de nieuwe vertegenwoordiger vanuit de Retail en foodservice?

 

Lid, College van Deskundigen Dierlijk

Staat jouw functie hier niet tussen, maar kun jij je wel vinden in onze missie? Stuur dan een open sollicitatie.