Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

 www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

 www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

 www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

 www.smk.nl/contact/

Werken bij SMK

Op zoek naar een functie die écht bijdraagt aan het verduurzamen van producten en bedrijfsvoering? Dan is werken bij SMK wat voor jou. Samen met ruim 20 collega’s lever je een bijdrage aan verduurzaming door middel van onze keurmerken en programma’s. 

Goed dat je er bent!

Bij SMK willen we dat iedere medewerker zich thuis voelt, en streven we naar een diverse samenstelling van de teams. We nodigen iedere professional uit te solliciteren die zich aangesproken voelt door de functie en het profiel. Ook als je niet volledig voldoet aan de eisen, maar je wel wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit! We kijken naar wat jij als mens kan bijdragen aan de functie en de organisatie, en streven er met jou naar dat jij helemaal tot je recht komt bij ons.

Stages

Communicatiemedewerker

Word jij onze nieuwe communicatiemedewerker? We zijn op zoek naar iemand die ons team Communicatie komt versterken én graag alles over het vak wil leren.

Lees meer

Stagiair(e)
Barometer Duurzame Evenementen

Ben jij onze nieuwe duurzame evenementenexpert voor de afdeling Non-food? We zijn op zoek naar iemand voor 4-5 dagen per week ons team tijdelijk komt versterken én graag wil leren. De stage kan een meewerk- of onderzoeksstage betreffen.

Lees meer

Staat jouw functie hier niet tussen, maar kun jij je wel vinden in onze missie? Stuur dan een open sollicitatie.