Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

  www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

  www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

  www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

  www.smk.nl/contact/

Werken bij SMK

Op zoek naar een functie die écht bijdraagt aan het verduurzamen van producten en bedrijfsvoering? Dan is werken bij SMK wat voor jou. Samen met ruim 20 collega’s lever je een bijdrage aan verduurzaming door middel van onze keurmerken en programma’s. 

Goed dat je er bent!

Bij SMK willen we dat iedere medewerker zich thuis voelt, en streven we naar een diverse samenstelling van de teams. We nodigen iedere professional uit te solliciteren die zich aangesproken voelt door de functie en het profiel. Ook als je niet volledig voldoet aan de eisen, maar je wel wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit! We kijken naar wat jij als mens kan bijdragen aan de functie en de organisatie, en streven er met jou naar dat jij helemaal tot je recht komt bij ons.

Er zijn op dit moment 4 vacatures

Administratief Medewerker

Als administratief medewerker houd je je bezig met het beheren van het relatiesysteem van keurmerkhouders en de vaststelling van de afdrachten die SMK van keurmerkhouders ontvangt.

Je maakt deel uit van de afdeling boekhouding en werkt nauw samen met het secretariaat en projectleiders binnen SMK.

Lees hier meer over de vacature

Business Development Manager Retail

Als Business Development Manager Retail bij SMK ben je verantwoordelijk voor het strategisch uitbreiden van ons netwerk en het onderhouden van bestaande relaties.

Bij SMK vind je een baan waarbij jouw inbreng ertoe doet, in een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen.

Lees hier meer over de vacature

Junior Projectleider
EU Ecolabel

Als junior projectleider EU Ecolabel bij SMK werk je mee aan de verduurzaming van productie, consumptie en een circulaire economie.

Bij SMK vind je een baan waarbij jouw inbreng ertoe doet, in een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen. De vacature betreft een veelzijdige functie in een toegewijd, collegiaal team, met mogelijkheden om te groeien in verantwoordelijkheden.

Lees hier meer over de vacature

Stage communicatie

Wij zoeken een nieuwe stagiair op de afdeling Communicatie voor 4-5 dagen per week, voor een periode van 5/6 maanden. Kom jij ons versterken en wil jij graag leren?

Lees hier meer over de vacature

Staat jouw functie hier niet tussen, maar kun jij je wel vinden in onze missie? Stuur dan een open sollicitatie.