Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

  www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

  www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

  www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

  www.smk.nl/contact/

Werken bij SMK

Op zoek naar een functie die écht bijdraagt aan het verduurzamen van producten en bedrijfsvoering? Dan is werken bij SMK wat voor jou. Samen met ruim 20 collega’s lever je een bijdrage aan verduurzaming door middel van onze keurmerken en programma’s. 

Goed dat je er bent!

Bij SMK willen we dat iedere medewerker zich thuis voelt, en streven we naar een diverse samenstelling van de teams. We nodigen iedere professional uit te solliciteren die zich aangesproken voelt door de functie en het profiel. Ook als je niet volledig voldoet aan de eisen, maar je wel wilt ontwikkelen, nodigen we je van harte uit! We kijken naar wat jij als mens kan bijdragen aan de functie en de organisatie, en streven er met jou naar dat jij helemaal tot je recht komt bij ons.

Er zijn op dit moment 3 vacatures

Vacature: Projectleider Plantaardige agroketens 

Ben jij onze nieuwe Projectleider bij team Plantaardig voor 32 uur per week en heb je affiniteit met duurzaamheid? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Bij SMK vind je een baan die ertoe doet, in een prettige en informele werksfeer met korte communicatielijnen. De vacature betreft een veelzijdige functie in een toegewijd, collegiaal team, met mogelijkheden om te groeien in verantwoordelijkheden.

Lees hier meer over de vacature

Vacature: Projectleider Dierlijke agroketens

Als projectleider Dierlijke Agroketens bij SMK werk je mee aan de verduurzaming van de dierlijke productie met het keurmerk On the way to PlanetProof.

Dit keurmerk is de afgelopen jaren sterk gegroeid door de brede vraag vanuit retail en verwerkende industrie naar gecertificeerde dierlijke producten, zoals zuivel en eieren, maar ook aardappelen, groente, fruit en sierteeltproducten.

Lees hier meer over de vacature

Vacature: Stagiair Communicatie

Ben jij onze nieuwe communicatiestagiair(e)op de afdeling Communicatie voor 4-5 dagen per week, voor een periode van 20 weken? We zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken én graag wil leren.  

Bij SMK vind je een stage waarin er veel mogelijkheid is voor eigen inbreng en waar je veel nieuwe werkervaring op kunt doen.

Lees hier meer over de vacature

Staat jouw functie hier niet tussen, maar kun jij je wel vinden in onze missie? Stuur dan een open sollicitatie.