Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

  www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

  www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

  www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

  www.smk.nl/contact/

Stagiair(e) Communicatie

Tomaten, komkommers, eieren, kaas en nog veel meer met het het On the way to PlanetProof keurmerk zijn waarschijnlijk in jouw supermarkt te vinden! Bij SMK ontwikkelen en beheren we verschillende keurmerken voor duurzaamheid, waaronder het On the way to PlanetProof keurmerk.

Wij zoeken een nieuwe stagiair op de afdeling Communicatie voor 4-5 dagen per week, voor een periode van 5/6 maanden. Kom jij ons versterken en wil jij graag leren? 

Wat ga je doen: 

Als stagiair(e) help je de communicatiemanager en communicatiemedewerker bij de communicatieactiviteiten voor de organisatie en de keurmerken. Hierbij kan je denken aan: 

  • Schrijven: korte en lange stukken tekst voor verschillende doelgroepen en dus verschillende kanalen. Ook ga je gerichte content maken voor social media en de websites van onze keurmerken, zoals artikelen, persberichten en FAQ’s. 
  • Content maken: tekst, beeld of video? Content verzamelen en bewerken. Jij denkt mee in de vorm van communicatie en gebruikt daarbij jouw creativiteit. We beschikken over Canva Pro en Adobe Creative Cloud, zo kan jij je hele creatieve ei kwijt in het bedenken en designen van levende content. 
  • Organiseren: Jij publiceert de communicatie-uitingen op het juiste moment. Je kijkt vooruit en helpt met invullen van de contentkalender. We kijken ook terug naar waar het beter kan, door middel van analyses en evaluaties. Programma’s zoals Coosto, Mailchimp en Media Info Groep helpen je daarbij. Ben je nog niet bekend met deze programma’s? Geen probleem, binnen no-time leren wij het jou! 
  • Bewaken: jij zorgt ervoor dat de huisstijl wordt bewaakt. Je helpt onze keurmerkhouders met het toepassen van de logo’s van onze keurmerken. 
  • Leren: je ondersteunt verschillende collega’s bij diverse projecten. Ook krijg je zeker de ruimte om onder begeleiding eigen ideeën en plannen uit te voeren. Je gaat leren over duurzaamheid en de rol van keurmerken. 

Dit ben jij: 

  • Ik zit in mijn 3e of 4e jaar hbo of wo Communicatie – of een communicatiegerelateerde studie. 
  • Ik ben enthousiast, een doorzetter, nieuwsgierig en een doener. 
  • Ik heb interesse in natuur, milieu en duurzaamheid. 
  • Ik hou van creatief bezig zijn. 
  • Ik zoek een (meewerk)stage voor 4-5 dagen per week, een stagevergoeding van 500 per maand én leuke collega’s. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Herken jij je in bovenstaande omschrijving? Dan willen we je graag ontmoeten!

Mail je CV of app Ellen (06-82311031) voor een kopje koffie!