Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Meest gezocht

Keurmerken en programma's

  www.smk.nl/certificatie/keurmerken-en-certificaten/

Over SMK

  www.smk.nl/over-smk/

Colleges van Deskundigen

  www.smk.nl/over-smk/colleges-van-deskundigen/

Contact

  www.smk.nl/contact/

Visie

Samen werken we aan een duurzamere wereld. SMK helpt bedrijven uit verschillende sectoren de milieu-impact van hun productie en bedrijfsvoering te verminderen. Daarmee is SMK het kompas voor duurzamer ondernemenDoor de strenge duurzaamheidseisen in de programma’s en keurmerken zetten we met een grote groep ondernemers stappen voor een steeds kleinere voetafdruk. Zo willen we naar een balans toe tussen de draagkracht van onze planeet en onze leefwijze. Alleen op die manier creëren we een duurzamere wereld.  

Missie

Met ambitieuze keurmerken en programma’s levert SMK het kompas voor de route naar een duurzamere wereld. We hechten een grote waarde aan betrouwbaarheid, werken volgens transparante processen en hebben samenwerkingen met een uitgebreid en internationaal netwerk van overheden, producenten, maatschappelijke organisaties en wetenschappers. Zo creëren we als onafhankelijke non-profitorganisatie niet alleen draagvlak, maar ook zichtbare verduurzaming in sectoren variërend van agrofood tot energie.

Organisatiestructuur

SMK bestaat uit bestuurder/directeur Gijs Dröge, de Raad van Toezicht, 22 medewerkers én wordt ondersteund door verschillende Colleges en Commissies.

 

Organisatiestructuur

Historie

We bestaan al een hele poos. Er zijn dan ook veel ontwikkelingen geweest. Van de opzet van een nieuw keurmerk tot projecten, jubilea en mijlpalen.

Neem een kijkje in onze geschiedenis.

Historie

Jaarverslag

Ieder jaar schrijven we een jaarverslag met de resultaten van het afgelopen jaar.

Interesse in de gebeurtenissen? Lees dan verder.

Jaarverslag