Nieuws & Persberichten

SMK

 • SMK
  04-03-2021

  Maatschappelijk Verantwoord Inkopen lijkt veelbelovend in een volgend kabinet

  Een kort overzicht door SMK van de standpunten over MVI van de partijen die nu zitting hebben in de Tweede Kamer. Op basis daarvan een voorspelling wat er straks over MVI in het Regeerakkoord komt te staan.
 • On the way to PlanetProof (Zakelijk) SMK
  26-02-2021

  SMK partner in het Droomfondsproject ‘Rotterdam de boer op!’

  SMK stroopt de mouwen op om samen met een coalitie van 18 partners de droom ‘Rotterdam de boer op!’ te realiseren. Het is de start van een grote omwenteling op het Rotterdamse platteland en in de stad.
 • On the way to PlanetProof (Zakelijk) Milieukeur Groen Label Kas Maatlat Duurzame Veehouderij Maatlat Schoon Erf Barometer Duurzame Bloemist / Sustainable Florist Barometer Duurzame Evenementen Barometer Duurzame Groenten & Fruit Milieuthermometer Zorg Barometer Duurzaam Terreinbeheer Register Groenverklaringen EU Ecolabel SMK
  14-12-2020

  FIJNE FEESTDAGEN EN EEN DUURZAAM 2021

  Van 21 december t/m 3 januari is het SMK-secretariaat afwezig.
 • On the way to PlanetProof (International) Milieukeur International Barometer Duurzame Bloemist / Sustainable Florist SMK
  14-12-2020

  HAPPY HOLIDAYS & A SUSTAINABLE 2021

  HAPPY HOLIDAYS & A SUSTAINABLE 2021
 • SMK
  03-12-2020

  Informatie tariefaanpassingen SMK-keurmerken 2021

  SMK houdt voor 2021 de tarieven voor afdrachten grotendeels op hetzelfde niveau. Dit is mogelijk dankzij de verwachte verdere groei van het aantal keurmerkhouders voor de belangrijkste programma’s.
 • SMK
  05-11-2020

  René Nederpelt nieuw lid Raad van Toezicht SMK

  René Nederpelt is tot lid van de Raad van Toezicht van SMK benoemd. De voormalig Ahold-manager zet zijn kennis en netwerk graag in om onder meer de positie van 'On the way to PlanetProof' keurmerk te versterken.